Posted By Jolande Justus Posted On

Naber Plastics van ontwerp tot eindproduct

Als je een idee hebt, is het leuk als je er in de praktijk wat mee kunt doen zodat het ook gebruikt kan worden. Naber Plastics kan daarin wellicht wat voor jou betekenen. Het is een spuitgietbedrijf en ze doen er alles aan om kunststof verpakkingsmateriaal te verbeteren, ze willen het goedkoper, beter en efficiënter maken.

De afdeling innovatie en productontwikkeling is iedere dag bezig met de verbetering van de bestaande productie en met de ontwikkeling van nieuwe doordachte verpakkingen. Het besparen op grondstoffen en energie speelt hierin altijd een grote rol.

Kies voor Naber Plastics

Inmiddels weet je wat de mogelijkheden zijn binnen Naber Plastics. Zo is er een speciale afdeling innovatie en productontwikkeling en zij staan altijd voor je klaar om het proces goed te begeleiden. Dit zullen ze doen vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Daarbij is de productie ook helemaal geautomatiseerd en is er ook opslagruimte aanwezig voor jouw product.

Dit is efficiënt en voor jou ook alleen maar een voordeel. Daarnaast staat duurzaamheid echt centraal binnen het bedrijf, daarom zal het spuitgieten ook echt op een duurzame manier uit worden gevoerd. Ben je ook benieuwd wat het spuitgietbedrijf voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op zodat jij snel helder hebt wat de opties zijn. Samen weet je meer dan één en zo kun je elkaar inspireren op weg naar een mooi eindproduct.