Posted By Jolande Justus Posted On

NapPas KidZcity

KidZcity is een van de grootste indoor speeltuinen van Nederland. Met de NapPas KidZcity kan je hier korting krijgen om lekker te kunnen klimmen en klauteren.

KidZcity is een enorme speeltuin waar veel te doen is. Je kan er klimmen en klauteren op verschillende klimtoestellen, je kan er genieten van attracties en je kan er bijvoorbeeld ook lasergamen.

Er is voor jong en oud rekening gehouden met toestellen die verspreid staan over een oppervlakte van wel 5000m2!

Wat is er dan zoal te doen?

Voor de kleintjes heeft KidZcity een groot gebied waar ze kunnen spelen. Zo hebben ze er een ballenbak staan, een parcours met loopwagens en verschillende klim en klauter toestellen.

Voor de grotere kinderen is het grote klimdoolhof te vinden. Hier kan je onder andere met zachter foamballen uit kanonnen schieten en heb je een groot kasteel met verschillende glijbanen. Dit is uiteraard ook voor de kleinere kinderen toegankelijk, maar ze raden wel aan om dit te doen met begeleiding.

Voor de begeleiders kan je overzichtelijk toezicht houden op de spelende kinderen vanuit het terras. Ook kan een begeleider ervoor kiezen om mee te gaan in het grote funhouse, de familieglijbaan of punten scoren tijdens het lasergamen.

Wat doet een NapPas?

Met de NapPas krijg je korting op KidZcity. Zo krijg je 20% korting per persoon en er mogen in totaal 4 personen! De NapPas kan je makkelijk online bestellen en je kan hier niet alleen korting krijgen op KidZcity, maar ook vele andere attractieparken, dierentuinen en speeltuinen.