Mediums and Embossing powder

Mediums and Embossing powder

De mediums die ik beschikbaar heb zijn ook de mediums die ik zelf het liefste gebruik. Ik ben helemaal weg van de dikke heavy body gel van Finnabear terwijl ik voor de light modeling paste weer de liquitex gebruik. Hert aantal mediums zal op korte termijn uitgebreid worden.

Ik heb lang nagedacht over welke crackle paint ik zou gaan voeren in de winkel. Ik blijf mijn principe trouw, ik ga de producten voeren waar ik zelf het liefste mee werk. Dan kom ik uit op Decoart, een goedkoop merk maar wel goede producten. Alle crackle soorten (drie) die ik in mijn assortiment heb zijn € 3,99. Voor mij moet crackle paint makkelijk smeerbaar zijn en snel drogen voor resultaat. Denk eraan: niet knoeien met nog een tweede laag.

Clear embossingpoeder is voor mij onlosmakelijk verbonden met stempelen. Ze hebben me weleens Miss Embossing Powder genoemd omdat het op bijna al mijn werk terug te vinden is. Ik heb zelf ook geen andere kleuren behalve goud en koper. Ik heb ook niet meer nodig want ik kan op alle inktsoorten (ja zelfs stazon en distress ink) embossingpoeder strooien....als je maar snel bent. Dus alle kleur die ik wil hebben is al aanwezig in de inkt. Het mooiste resultaat krijg ik met de catseye black een heerlijke dikke romige inkt die van zichzelf niet droogt (althans niet binnen 24 uur).

Mijn embossingpoeder koop ik altijd in grote potten, die stort ik dan in een diepvriesbakje met een lepeltje erin. Niets morsen, niets knoeien geen gezeur met een papiertje bij de hand hebben om het terug te gooien in het busje. Ik zet mijn werkstuk in de bak en gooi met het lepeltje de embossingpoeder erover heen. Euhhhhhh ik verkoop ook kleine potjes hoor :)


Toon:
Sorteren op:
crackle paste

makkelijk smeerbare crackle paste medium (grof)met prachtig resultaat

€ 3,99

- +
crackle paint

makkelijk smeerbare crackle medium met prachtig resultaat (op kaarten is dit beter dan de paste)

€ 3,99

- +
clear crackle

makkelijk smeerbare crackle medium met prachtig resultaat. De clear versie van de crackle paint. Mooi te verwerken over gekleurde verf.

€ 3,99

- +
wow klein clear

Clear embossing powder klein. Fijne structuur, smelt makkelijk

€ 2,95

- +
wow groot clear

Grote pot extra fine clear embossingpoeder. Makkelijk om te storten in een diepvriesbakje. Lepeltje erbij en strooien maar.

€ 12,50

- +
wow gold klein

superfijne gold embossingpoeder, smelt makkelijk.

€ 2,95

- +
Light modeling paste

de fijnste light modeling paste voor al je mixed media projecten, smeert goed uit en is snel droog. Prima te mengen met de primary element poeders.

€ 14,99

- +
Clear Gesso (art basics)

Dit is voor mij de fijnste clear gesso. Ik gebruik hem vooral op tags als ik met spuitinkten ga werken. Onmisbaar in mijn craftroom!

€ 10,95

- +

Blijf op de hoogte

Wil je weten wanneer er workshops worden gegeven of wanneer er nieuw materiaal beschikbaar komt? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.


Copyright © 2017 JustJolande - Alle rechten voorbehouden | Website gerealiseerd door Woosh! Webdesign