Posted By Jolande Justus Posted On

Ook slangen verdienen goede voeding

Normaliter leven slangen in de wildernis en hebben zij zo hun eigen omgeving die beschermd wordt. Ook is het zo dat slangen in gevangenschap leven en dus gezien worden als huisdier. Wel is het zo dat niet iedere slang geschikt is als huisdier. Hiervoor kan je het beste online kijken wanneer jij een slang wilt hebben in huis. Wel dien je goed te letten op de voeding. Zo heb je bijvoorbeeld diepvries muizen die je kunt geven.

Omdat slangen koudbloedig zijn leven ze altijd in een warme omgeving. Hier dien je op te letten wanneer je een terrarium in huis plaatst. Alle slangen zijn carnivoren want inhoudt dat ze levende dieren eten. Wanneer het prooi klein is wordt het vaak leven doorgeslikt. Is het prooi groter? Dan zal het vaak eerst worden gewurgd zodat de slang het daarna rustig kan eten.

Dat slangen graag levende dieren eten is wel bekend. Dit haalt niet weg dat diepvries muizen ook geschikt zijn om te geven. Slangen zien over het algemeen niet het verschil hiertussen waardoor het gewoon gegeten wordt.

Bestellen van muizen

Natuurlijk kan je vrijwel overal diepvries muizen bestellen. Maar wanneer je op zoek bent naar kwaliteit en een snelle levering, dan ben je bij Animal Food Express aan het juiste adres. Bekijk gerust het assortiment en bestel vandaag nog jouw voeding voor slangen.