Posted By Jolande Justus Posted On

Krijg antwoord op jouw vragen met behulp van een paragnost

Kamp jij ook met brandende vragen waarop je dolgraag antwoord zou willen? Een paragnost kan jou antwoorden geven op allerlei vragen. Soms kan het echter moeilijk zijn om de eerste stap te zetten om in contact te komen met iemand die betrouwbaar is. Waar vind je zo iemand? Hoe weet je eigenlijk of iemand betrouwbaar is? Het antwoord op al deze vragen ligt bij In-Syn.

Telefonisch consult

Als je in contact wil komen met een paragnost van In-Syn, gebeurt dit telefonisch. Op deze manier proberen ze de stap om in contact te komen minder groot te maken. Je kunt de paragnosten van In-Syn vertrouwen. Ze worden namelijk uitvoerig gescreend voordat ze worden aangenomen. Je kunt op de website alle paragnosten vinden. Ze hebben namelijk ieder hun eigen kwaliteiten. Als je vragen hebt over een specifiek onderwerp, kun je dus het beste contact opnemen met deze persoon.

Als je bellen ongemakkelijk vindt, is het ook mogelijk om te chatten met de paragnosten. Dit is een live chat, waarin er bijvoorbeeld kaarten kunnen worden gelegd of er op basis van foto’s een consult kan plaatsvinden. Het doel van paragnosten is om je antwoorden te geven op vragen waar je mogelijk mee kampt en je meer duidelijkheid te bieden. Zo zit je hopelijk minder met gedachten aan deze problemen en kun je het wat meer loslaten.