Posted By Jolande Justus Posted On

Assortiment luchtkussen enveloppen

Je bent op zoek naar goed verpakkingsmateriaal, misschien kun jij de luchtkussen enveloppen wel gebruiken? Het is goed om je daar dan even in te verdiepen, er zijn namelijk verschillende maten beschikbaar. Het voordeel van deze enveloppen is dat deze aan de binnenkant voorzien zijn van een laag noppenfolie. Hierdoor is de inhoud dus veel beter beschermd tegen schade. Aan de buitenkant zie je een plakstrip zodat je de envelop netjes kunt sluiten. Je hebt dan nog de keuze uit twee soorten, namelijk uit de kleur wit en bruin. Je geeft aan wat je nodig hebt en dan wordt het allemaal voor je in orde gemaakt. Voordat je het weet heb je je bestelling netjes binnen.

Voordelen luchtkussen enveloppen

De reden dat steeds meer mensen voor de luchtkussen enveloppen kiezen, is duidelijk. Ze bieden namelijk de maximale bescherming en ze zijn licht van gewicht. De verzendkosten kunnen dus gewoon laag blijven en je kunt alles veilig en met goede bescherming verzenden. Dit is het moment om na te gaan wat je nodig hebt. Hoeveel producten moet je gemiddeld verzenden die in deze enveloppen passen? Hoeveel kun jij er dan het beste bestellen? Er zijn namelijk interessante staffelkortingen mogelijk en daar wil je natuurlijk ook wel van mee profiteren. Verdiep je er in en vraag een offerte aan zodat je snel weet waar je aan toe bent.